Cap restricció ens impedirà celebrar la Pasqua!

 Això sí, aquest any haurà de ser telemàticament...


Aquest any estem treballant amb més creativitat que mai per fer possible la Pasqua Familiar i d'adults de Vic, amb l’esforç conjunt de moltes persones que des del novembre l'estem preparant per viure-la en família.

La pandèmia que estem vivint ens ha fet sentir que tots som iguals i vulnerables, i que només ens en sortirem si actuem com una sola humanitat. El tema de la fraternitat ha estat tractat magistralment pel papa Francesc a l'encíclica Fratelli tutti, i ens hem proposat conèixer-la i deixar que ressoni en el nostre interior. 

"Liberté, égalité, fraternité..." Sembla que en el nostre mon els valors de la igualtat i de la llibertat són àmpliament acceptats per la majoria, però malauradament l'individualisme està molt present en les relacions humanes. Necessitem posar en valor la fraternitat, en el que els cristians tenim molt a aportar, i per això mitjançant textos, dinàmiques i jocs pels més petits, volem aprofundir en les nostres relacions fraternes. Els moments de pregària comunitària també ens hi ajudaran. 

Us hi apunteu?

En el següent enllaç podeu trobar l'horari de les activitats.

Enllaç al Zoom de presentació de la Pasqua (dijous 17.30 h):